Nyheder

16.08.19

Tilbud til iværksættere

På årets Jobmesse i Odense d. 12. september (som arrangeres af jobcenterne på Fyn) bliver der en særlig stand, som kunne være interessant for dig som iværksætter eller kommende iværksætter.

Jobmessen er et åbent arrangement, så det forudsætter ikke adgangs-kort eller lign.

Læs mere her.

 


13.08.19

Efterårets iværksætterkursus 2019

Deltag i vores iværksætterkursus og få gode, praktiske værktøjer til at komme videre/igang med din virksomhed.
Årets første iværksætterkursus starter d. 9. september og løber over seks mandage fra 18.30-21.00 på Fremtidsfabrikken I, Jessens Mole 11, 5700 Svendborg.
Du kan blive klogere på netværksdannelse, hvordan du laver en hjemmeside, jura, finansiering, regnskab, skat, forsikring og PR og markedsføring.
Tilmelding: erhverv@svendborg.dk 

Læs mere her.


 

12.08.19

Guide om sommerhusudlejning - både for ejere og lejere

Campaya har netop udgivet en udtømmende guide om sommerhusudlejning med input fra en række forskellige fageksperter. Blandt andet en bank, en revisor, en ejendomsmægler og en advokat.

Eksperterne kommer med en masse gode råd til både nuværende ejere, potentielle købere og lejere.

Guidens mål er at overskueliggøre, hvad man som nuværende eller kommende sommerhusejer kan gøre for at gøre sit sommerhus til den bedst mulige forretning/investering, samt informerer om de fordelagtige vilkår sommerhusudlejning udenfor højsæsonen rummer. Læs mere her.08.08.19

Nu siger du ’verdensmål’…?!

De seneste år er der blevet talt rigtig meget om FN’s verdensmål. Alligevel er det langtfra alle, der kender baggrunden og indholdet af målene. På højst et par minutter giver denne artikel dig alt det, du behøver at vide om de ambitioner, som Verdensmålene sætter for en mere bæredygtig udvikling for verdenssamfundet. Og bemærk lige: Udenrigsministeriet anslår i en rapport, at der for danske virksomheder er et forretningspotentiale på hele 400 mia. kr. på Verdensmålene frem til 2030.

Læs mere her.

 


19.07.19

TADAA på tur

Langelænderne og Langelands turister har taget Langelands TADAA bil til sig og den elektriske delebil er set over det meste af Langeland. Så har du lyst til at prøve at køre i en elbil eller synes du bare at en miljøvenlig delebil er en god ide, så er det nu du har muligheden.
Skal du en tur til Bagenkop, Spodsbjerg eller Lohals og opleve de mange spændende ting som Langeland tilbyder og har du ikke bil, så er TADAA bilen en oplagt og billig mulighed.
Bilen står ved Novasol, mellem Biblioteket og Fakta, og alle kan bruge den. Du henter TADAA appen til din telefon og så bliver du guidet via den. Det koster kr. 30,- pr. påbegyndte ½ time eller 495 for en hel dag, og så er bilen miljøvenlig, da den kører på el.
Delebilen kører på ren vindstrøm, så du kan køre med grøn samvittighed. Bilen er stillet til rådighed af GO2Green og TADAA!. Ved spørgsmål kontakt Preben Johansen fra Turist- og Erhvervsforeningen Langeland på telefon 6251 3505

Læs mere her.18.07.19

Turbåden M/S Linda til salg

Kunne du tænke dig at sejle med turister, eller gør du det allerede men kunne godt tænke dig en anden båd, så er turbåden M/S Linda til salg.

Se salgsopstilling her.03.07.19

ShareFifty5 er rigtig glade for at kunne løfte sløret for deres program det næste halve års tid, som tæller 5 nyudviklede forløb.

For alle forløb og kurser frem til december, gælder det, at der er fokus på virksomhedens organisering og effektivisering.

Derfor har ShareFifty5 b.la. udviklet et kursus omkring den gode rekrutteringsproces i et konkurrencefuldt marked, hvor den enkelte virksomhed får værktøjer til bedre synlighed og mere succesfulde rekrutteringer. De har lavet et spændende program til IT iværksættere, med fokus på produktoptimering, effektivt salg og processtyring. Big Data er et buzz word, som ShareFifty5 i samarbejde med Fyns Maritime Klynge har udviklet et meget håndgribeligt kursus omkring. Helt konkret hjælper de og en række eksperter de deltagende virksomheder med, at træffe de bedste datadrevne beslutninger, samt give værktøjer til indsamling, analyse og implementering.
Sidst men ikke mindst har ShareFifty5 i en periode fra oktober til december planlagt tre intensive workshopdage for den øverste ledelse, samt for bestyrelsesmedlemmer under overskriften ”Leadership Masterclass - Business as usual – eller tid til forandring?”

Tag forbi deres hjemmeside, og læs mere om indhold, datoer og mulighed for tilmelding. Læs mere her eller se programmet her.

 


06.06.19

Scor gevinsten på god energi

Måske hører du til blandt de virksomhedsledere, som tænker, at ’energitjek’ og ’energieffektivisering’ lyder lige lovlig langhåret, men som alligevel har fået sat klimatanker i gang under valgkampen.

Faktum er, at der er store besparelser at hente, som du kan aflæse på din bundlinje.

Læs mere her. 

22.05.19

Legatmulighed for førstegangs boliglejere

Husvild.dk uddeler i samarbejde med Rema 1000 og Rosendahl et legat på en værdi af op til 10.000kr. Læs mere her.09.05.19

Nye kompetencer styrker dig

Mange virksomheder oplever, at det er svært hele tiden at have de nødvendige kompetencer blandt medarbejdere og i ledelsen. Med programmet Vækstrettet Kompetenceudvikling gør du noget ved det. Her er adgang til:
• Behovsafdækning af kompetencer
• Skræddersyede uddannelsestilbud
• Minimum 50% medfinansiering
Arbejder du indenfor byggeri, skal du være opmærksom på, at MiljøForum Fyn - Byggeri er ny partner i programmet, som også omfatter partnerne Odense Robotics, Fyns Maritime Klynge og UdviklingVejen. Vi målretter dermed også indsatsen for byggevirksomheder.

Læs mere her


 


25.04.19

Fællesskaber er noget vi bygger

Med Realdanias kampagne Underværker inviteres alle, der arbejder frivilligt og engageret med at skabe gode rammer for fællesskab og aktivitet, til at søge om økonomisk støtte til at føre gode og originale idéer ud i livet. Har man en ildsjæl i maven, er det nu man skal byde ind. Kampagnens næste ansøgningsfrist er mandag den 16. september 2019 kl. 12.00.

Projektstøtten kan ansøges af alle, der arbejder frivilligt og engageret med at forbedre og udvikle lokalsamfundet gennem det byggede miljø - både i byer og på landet. Realdania har i alt afsat 45 mio. kr. til ildsjæleprojekter, og forventer samlet at støtte mellem 60-80 store og små projekter. Læs mere her.

 


 

05.04.19

Få 100.000 til digitalt boost af din virksomhed

Trænger din forretning til en digital opgradering, men mangler du midler og gode råd?

Små og mellemstore virksomheder kan fra i dag få et tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning om digital omstilling og udvikling af e-handel.

Der er først til mølle, og det er lige nu. Læs mere her

 

 

25.02.19

Mere MEDSTRØM til iværksættere

Er du kreativ iværksætter eller har du én i maven? Hvis ja, så tilbyder vi en række forløb, hvor du kan udvikle din idé, din virksomhed og dig selv!
MEDSTRØM tilbyder udviklingsforløb til dig uanset, hvor du er på din iværksætterrejse: Lige fra den første idé til vækst og ekspansion.

Læs mere her.


 

29.01.19

Se interview med Turist- og Erhvervsdirektøren Anne Mette Wandsøe

Turist- og Erhvervsforeningen Langeland har igen i år deltaget på den store Ferie-Fritid messe i Odense.

Se det flotte interview her.

 

 

14.01.19

Diverse deadlines for diverse ansøgninger 2019

Se diverse deadlines her eller læs mere på Det Syddanske EU-Kontor's hjemmeside her.

 

10.01.19

Tandklinik i centrum af Rudkøbing søger tandlæge til ansættelse snarest muligt.

Da en af vores tandlæger planlægger pension, søger vi en tandlæge / cand.odont, som kan tiltræde stillingen på deltid/fuldtid.
Vi er på en travl klinik med 6 behandlingsrum og stort patientkartotek.
I øjeblikket er vi 4 tandlæger, 1 tandplejer og 5 klinikassistenter.
Vi udfører stort set alle former for tandbehandlinger.
Stabilt og varigt samarbejde foretrækkes.

Mulighed for at indgå partnerskab

Hvis du er interesseret i et alsidigt arbejde på vores naturskønne ø, så skriv et par ord om dig selv og send eller mail dem snarest til os.

Tiltrædelse: Snarest muligt efter aftale.
Skriftlig ansøgning til e-mail: mortenellehammer@gmail.com
Eventuelle spørgsmål til tlf. 23882419 - helst aften.

Tandlægerne på Torvet
Torvet 2
5900 Rudkøbing
www.ellehammer-toftini.dk


 

01.01.19

Fremtidsfabrikkens tilbud

Læs om alle Fremtidsfabrikkens gode tilbud her.

 


20.12.18

Se ansøgningsfrister i Landdistriktsprogrammet 2019, samt markeds- og nationale ordninger

Nu kan du få et overblik over tilskudsordningerne i 2019 for Landdistriktsprogrammet (LDP), nationale ordninger og markedsordninger. Oversigten er lavet som et årshjul efter, hvornår du kan søge tilsagn. Læs mere her.

 

 

11.12.18

Ansøgningsfrist for LAG og FLAG

I 2019 er det muligt at søge den integrerede LAG / FLAG Langeland, Læsø, Samsø og Ærø om tilskud.

13. september

Det forventes, at der følger nye ansøgningsfrister i 2020, som er sidste år i indeværende LAG periode.
Du kan allerede nu kontakte din din lokale koordinator som kan hjælpe dig i ansøgningsprocessen. Du kan læse mere om ansøgninger til LAG / FLAG LLSAE her.

 


06.12.18

Stort tillykke til Langeland med de 5 Gazelleprisvindere

Vi har meget at glæde os over på Langeland.
For et par uger siden fejrede vi Dencam Composite A/S var Gazelle nr. 1 inden for Børsens fremstillings kategori i Region Syddanmark.
I dag læser vi i Børsens gazelletillæg, at vi faktisk kan mønster fem gazellevirksomheder på Langeland i år.
En af virksomhederne Plan Organic ApS er med som Gazelle virksomhed for 2. år i træk, indenfor kategorien handel og engros
Men vi kan også mønstre to gazeller inden for Børsen kategorien finans, nemlig Nybolig Fåborg som ligger i Rudkøbing og EDC Langeland.
Den femte gazelle er endnu en fremstillingsvirksomhed Denwind ApS.

Et stort tillykke til Jer alle – vi er helt sikre på, at der er arbejdet for at opnå den flotte vækst.

På vegne af Turist- og Erhvervsforeningen
Anne Mette Wandsøe
Turist- og Erhvervsdirektør

  

 

14.11.18

Dencam Composite løb med flot gazellepris

Læs artiklen på tv2fyn.dk her.

Læs artiklen på fyens.dk her.

 

   

Læs flere nyheder og følg os på Facebook og Linkedin

Facebook link Linkedin link

Del denne side

Kontakt

Turist- og Erhvervsforeningen Langeland
Torvet 5, 5900 Rudkøbing
Tlf: 6251 3505
info@langel...