Kunsttårne

Langelands Kunsttårne
- en helt unik måde at opleve kunst på
I Danmarks Længste Kunstudstilling, fordelt på 12 forskellige tårne, kan du gå på opdagelse i kunstens mange facetter og se, hvordan forskellige kunstnere tager udfordringen op, når ”galleriet” måler 1,5m x 1,5m og med 8 m til loftet!
Uanset hvilken årstid du kommer på, kan tårnene besøges, da de er åbne hele året. Vi vil faktisk opfordre til at man besøger dem på forskellige årstider, da der er stor forskel på oplevelsen på en sommerdag og en dag i efteråret eller vinteren.

Kulturarv og samarbejde
På grund af en god idé fra en lokal kunstner (Hans Kjær) og et fantastisk samarbejde mellem kunstnere og Langelands Elforsyning, er det for tiende år i træk muligt at besøge de gamle transformertårne. I begyndelsen af maj måned, kommer der hvert år nye kunstudstillinger i 4 af de tolv tårne. Tårnene gennemgår i forbindelse med udskiftningerne nødvendig vedligeholdelse, således at de forskellige typer af transformatortårne også bliver bevaret for eftertiden og som en del af den langelandske kulturarv.

Tårnsangerdag
Hver time, fra morgen til aften, fra nord til syd optræder forskellige kor ved forskellige tårne. 12 kor på 12 timer. Den anden lørdag i juni er der tårnsangerdag.

LÆS MERE OG HENT FOLDEREN OM TÅRNENE 

Del denne side

Klassiske Sommerkoncerter

Store internationale kunstnere

Kunstnere og Kunsthåndværkere

Besøg de mange udøvende kunstnere og gallerier på Langeland