Klassiske Sommerkoncerter 2019

Sommerkoncerter på Langeland er en traditionsrig festival for klassisk musik med flere koncerter hvert år.

Online-salget af billetter forventes start ultimo mart/primo april

Sommerkoncerter på Langeland slår dørene op til sin 42. sæson med kære gensyn, en dobbeltprisvinder i den prestigefyldte Kathleen Ferrier-sangkonkurrence og endelig en af verdens største unge cellister.

Angelika & Julius: Lørdag 25. maj kl. 15.30 i Bøstrup Kirke
Publikum ved den tradtionsrige og eksklusive musikfestival på Nordlangeland – Sommerkoncerter på Langeland – kan igen byde velkommen til publikumsfavoritterne Kammersängerin Angelika Kirchschlager og Julius Drake, som åbner sæsonen med en koncert lørdag 25. maj 2019 i Bøstrup Kirke.

For det trofaste publikum på Nordlangeland behøver Angela og Julius ingen præsentation. De har begge spillet ved sommerkoncerterne siden 1990’erne. Angelika Kirchschlager anses for en af de førende fortolkere af Mozart og Strauss, og har stået på alle de store operascener. Julius er en af tidens allerstørste pianister, og har spillet sammen med en lang række af de største stemmer på internationale musikscene som – foruden Angelika Kirchschlager - Ian Bostridge, Gerald Finlay, Mark Padmore, Jonas Kampmann og Alice Coote.
Angelika og Julius var en god ven af sommerkoncerternes grundlægger, Vincens Steensen-Leth (1936-2009). Det er i 2019 ti år siden, at festivalens grundlægger gik bort.

Årets nye navn: Lørdag 10. august kl. 15.30 i Stoense Kirke
Gemma Summerfield er en ung stjerne på vej frem, og det fik slået fast, da hun i 2015 vandt på førsteprisen og sangprisen ved den årlige Kathleen Ferrier-prisuddeling. Og i år vandt den unge sopran også Susan Chilcott Award for sangere i Wigmore Hall sammen med Sebastian Wybrew på klaver. Gemna Sunnerfield og Sebatsian Wybrew er begge uddannet ved Royal College of Music.

Cello i verdensklasse: Lørdag 17. August kl. 15.30 i Stoense Kirke
En af de tidens største cellister lukker sæson 2019. Den fransk-belgiske cellist Camille Thomas blev tilbage i 2014 udråbte til den nye store stjerne af Jens Ole Rasmussen fra Danmarks Radio. Siden har Camille Thomas erobret verden, og fik i 2017 pladekontrakt med Deutsche Grammophone. Camille Thomas modtog i 2014 også en fransk Grammy som årets nye navn. Hun er uddannet ved Wolfgang-Emmanuel Hochshule für Musik og spiller på en Gagliano-cello fra 1788 ”Chateau Pape-Clément”. Naturligvis er det en god gammel ven af koncerterne, Julius Drake, som har lokket Camille Thomas til Nordlangeland, og han kommer selvfølgelig også selv og spiller.

KØB DEN FLOTTE JUBILÆUMSPLAKAT FRA 2017 HER

 

 

 
 
 

Del denne side

Bo, Sov og Spis

Et godt måltid og en god seng

Kunst, Kultur og Musik

Oplev og bliv inspireret

Langelands mange forskellige attraktioner

Attraktioner

Tag på opdagelse på Langeland