site logo
Cykel

Cykelferie eller ferie med cykel

Her kan sjælen nå at følge med
Udsigt over markerne, kig til havet og måske en hurtig dukket i samme, snoede veje og autentiske miljøer er alt sammen en del af oplevelse af Langeland og Strynø på to hjul.  Landskabet med skove, hatbakker, 141 km kyst og utrolig mange seværdigheder af forskellig art, er perfekt til en cykelferie eller måske en ferie med udflugter på cykel. 

4 cykelruter fra DenmarkByBike

Kort over cykelrute på Sydlangeland

Bagenkopruten
Ruten på 20,6 km tager dig rundt i Bagenkop-området på Langeland  forbi de vilde heste, jættestuen ved Hulbjerg samt Dovns Klint og Langelandsfortet.

Cykelkort over Rudkøbingruten

Rudkøbingruten
24,4 km. rundtur, der starter og stopper i Rudkøbing. Tag denne rute, hvis du vil en smule ud for Rudkøbing og se landskaberne og de hyggelige småveje. Du kommer forbi Faarevejle Gods og Spodsbjerg, igennem en masse "bøller" samt forbi frugtplantagen Strandlyst.

152,7 km cykeltur

Langeland Rundt
Denne rute på 152,7 km. tager dig hele vejen rundt på Langeland, så det er bedst, hvis du kan dele den op over flere dage. Vi garanterer masser af oplevelser undervejs, hvor du kommer forbi Rudkøbing, Tranekær, Lohals, Spodsbjerg og helt ned til Gulstav Mose.

Cykelkort Tranekærruten

Tranekærruten
Tranekærruten er en hyggelig rundtur i området, hvor du bl.a. kommer forbi Tobaksladen, Skovmosen, Souvenariet, Medicinhaverne samt Tranekær Slot og den dertilhørende Slotshave.