Guesthouse Tranekær

Guesthouse Tranekaer (ugentlige udlejning juni til september) Du finder vores hus i udkanten af ​​den historiske og idylliske landsby Tranekær, 15 minutters kørsel nord for Rudkøbing. Huset er indbegrebet af ​​dansk HYGGE, indvendig og udvendig. Oprindeligt fra 1880 er huset blevet forsigtigt moderniseret og har nu tv, dvd, internet, wifi, vaskemaskine og tørretumbler, opvaskemaskine og køleskab. Den store have har en stor græsplæne, frugttræer, buske og blomster, en gynge, en udendørs pejs med overdækket opholdsstue og grill samt gynge og legetøj til børn.

Tranekær er en unik landsby med sit beboede 800 år gamle slot, mange små skove med hjorte, harer og fugle, masser af vandre- og cykelstier og fri adgang til ikke mindre end 4 rene strande med fiskemuligheder inden for 5 minutter.

Huset kan lejes for op til 6 personer og 1 velopdragen hund (ingen indendørs rygning). Det indeholder 3 soveværelser (2 ovenpå og 1 nedenunder), et badeværelse med badekar og et brusebad, et fuldt udstyret køkken, en spisestue med plads til 6 og en stue med tv og smuk udsigt. I en separat bygning finder du vaskerum, grill og ekstra stole samt et sted at holde dine cykler. Rengøring og opbevaring af plads til fisk og fiskeredskaber kan arrangeres, hvis forudgående varsel gives.

Der er masser af historiske, natur- og kunstaktiviteter i det omkringliggende område og i nærheden Rudkoebing, hvor du også finder et udvalg af shopping, restauranter, museer, markeder, festivaler mv. Masser af sejlads, fiskeri og dykning på øen (Se detaljer på www.langeland.dk).

Den ugentlige leje for hele huset er danske kroner 2.500 - 3.500 og betales ved booking. Et depositum på Danish Crowns 1.200 for vand og elektricitet betales ved ankomsten. Ekstra til sengelinned, håndklæder og rengøring. I off-season, week-end leje, bed and breakfast er også tilgængelige. Forhør venligst. Vi taler dansk, engelsk og portugisisk samt en lille smule tysk.

Del denne side

Opdateret af:

Turist- og Erhvervsforeningen Langeland info@langeland.dk
 

Kontakt

Adresse

Stengadevej 14
5953 Tranekær

Telefon

+45 51240192

Mobiltelefon

+45 28455220

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.852311059652
Latitude : 54.994273150869