Overnatningsmulighed på Strynø

Overnatningsmulighed på Strynø - God adgang

Nørrevej 6, 5943 Strynø

I forbindelse med, at det gamle mejeri er blevet indrettet til overnattende gæster, er det også blevet muligt for handicappede at tilbringe natten på Strynø. Stedet giver mulighed for at opleve Strynø Gl. Mejeris atmosfære, og livet på en lille ø i det sydfynske øhav.

På Strynø Gl. Mejeri er der taget hensyn til kørestolsbrugeres behov. Der er 4 værelser, som kan bruges af mennesker med nedsat funktionsevne. Hvis ikke kan løfte dig frem og tilbage i sengen, er det en god ide at tage et glidebræt med. Der kan være en forskel i højden mellem seng og kørestol.

Det er muligt selv at lave mad hvis dette ønskes. Vær opmærksom på niveauforskelle.

Du kan også spise i restauranten, hvor der er handicapindgang.

Husk at oplyse brug af kørestol ved reservation.

Huset indretning

Indgang/stue:
Der er planindgangsvej med et manøvreareal foran på min. 150 x 150 cm.
Plan med gulv og manøvreareal i stuen.

Toilet/bad:
Toilettet er min. 48 cm. højt og der er armstøtter. Der er et friareal på den ene side af toilettet på 100 cm., samt foran toilettet. Brusearealet er åbent og der er stort manøvreareal på badeværelset.

Soverum:
Døråbningen til soverum er min. 77 cm. Der er 2 soverum med manøvre areal på min. 150 cm. Der er fri plads ved siden af sengen på min. 90cm, højden til liggefladen er min. 48 cm.

Omgivelserne:
Omkring hele Strynø Gl. Mejeri er der fliser.
Strynø er en flad ø og så godt som alle vejene er asfaltererede. Det er til at komme rundt på øen i kørestol. Mange steder er det muligt at komme helt ned til vandet. Færgen til Strynø er desuden handicapvenlig.

Tlf. 6251 5192
E-mail: info@strynoe-mejeri.dk
Hjemmeside: www.strynoe-mejeri.dk

Billeder af Strynø Gl. Mejeri
Download pdf

Billeder fra Strynø Gl. Mejeri

pdf / 288 kB